dimarts, 1 d’agost del 2023

Maldives - 4t dia

Aquest matí, després d'esmorzar, passegem per la costa est de l'illa, la zona menys construïda. En aquesta platja hi ha algunes barques, no és una zona de bany ja que hi ha moltes algues, però passejant per la vora hi podem veure peixos i també petits taurons i raies.

A la sorra hi ha molts crancs de color blanquinós, alguns petits i que es mouen molt ràpid, altres més grans, que s'amaguen dins la sorra quan senten que algú s'hi acosta. També hi veig un parell de bernats pescaires entre les barques.

Al final de la costa hi ha una zona de bany on veiem alguns locals, ens han dit que aquí és un bon lloc per fer snorkel. Em poso a l'aigua, veig molts peixos i algues però hi ha molta corrent, em porta en paral·lel a la platja i em deixo portar assegurant-me que no deixo de fer peu. Entre la corrent, que desconeixem, i les algues no és una zona massa agradable. Veiem gent que s'endinsa per una zona que hi ha sense algues, no sembla que hi hagi corrent, però no ho conec i prefereixo no posar-m'hi.

Ja que ens hem ficat a l'aigua vestides decidim anar a la no bikini beach que hi ha al costat, ens banyem una estona i després anem a assecar-nos sota uns arbres, en una mena de cadires de corda que hi ha per aquí. Aquesta zona amb arbres m'agrada, és molt agradable.

Dinem i preparem l'equipatge. A la tarda agafarem el ferri públic per anar a una altra illa, Guraidhoo. Els ferris públics connecten algunes illes locals d'un mateix atoll, no tenen horaris massa amplis, algunes línies no tenen servei cada dia, i cap d'elles opera en divendres ja que és el dia de descans musulmà. El que nosaltres agafarem opera cada dia excepte el divendres i fa el trajecte Guraidhoo - Maafushi - Gulhi - Malé al matí i Malé - Gulhi - Maafushi - Guraidhoo a la tarda. Se suposa que el vaixell arriba a 3/4 de 5 i surt 10 minuts més tard, però aquest horari és orientatiu i ens recomanen ser al port a 2/4 de 5. Arriba el ferri i l'agafem, fins a Guraidhoo és un tranquil trajecte d'una mitja hora durant el qual veiem algunes illes ressort.

La nostra amfitriona a Guraidhoo, la Verònica, ja ens espera al port, ens acompanya a l'allotjament i ens ensenya l'illa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada