dissabte, 1 d’agost del 2020

Parasailing a Albufeira

Dediquem el matí a passejar per Albufeira i fer compres. Tot i haver-se convertit en un dels principals centres turístics de l'Algarve, amb bars, restaurants, botigues i espais per a l'oci nocturn, el casc antic encara conserva els carrers empedrats i les cases blanques que ens recorden que Albufeira havia estat un poble de pescadors.


Després de dinar ens dirigim cap a Marina d'Albufeira, un modern port esportiu que es troba a mitja hora a peu del casc antic. Divisem el port, el que més em crida l'atenció són uns grans i moderns edificis, just al darrera, pintats de tots colors.


En el port ens embarquem en una llanxa per fer parasailing, una activitat que des de ben petita m'ha cridat l'atenció però que no havia tingut l'oportunitat de fer. Ens posen l'arnés que ens subjectarà al paracaigudes i ens donen les instruccions.


Ens endinsem al mar, ens subjecten al paracaigudes i ... a volar! Primer ens baixen a l'aigua on ens remullem una mica i després cap amunt. Són només deu minuts a l'aire i passen volant, mai millor dit 😉. La sensació d'estar suspesa a l'aire volant és increïble.


Després de baixar aturen l'embarcació i ens podem llançar al mar i banyar-nos una estona abans de tornar cap al port.



Per acabar el dia anem a Praia dos Arrifes i Praia São Rafael, dues platges amb formacions rocoses amb molt d'encant.



Finalment veiem la posta de sol a Praia Galé. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada