dijous, 7 de juliol del 2022

Dofins i cova Swahili

Avui hem contractat una excursió per anar a veure dofins. Després d'esmorzar ens venen a buscar i ens porten en una furgoneta a la Dolphin's Bay on pugem en dues barques. El mar està molt mogut i això no dóna massa esperances de veure'ls. Ens acostem a la zona on s'acostumen a veure i fem algunes voltes. Veiem un pescador amb una embarcació tradicional i ens diu que no els ha vist.

Finalment desistim, avui no veurem dofins, i tornem cap a la platja. Les vistes de la costa, amb una línia de palmeres i onades que trenquen abans d'arribar-hi, no compensen del tot la decepció per no haver vist els dofins però fan que la passejada en barca hagi valgut la pena.

Seguidament anem a la Cova Swahili, una cova amb aigua dolça subterrània on és possible banyar-se. De camí veiem un rètol que la indica ... hi diu cova secreta? Però, si està indicada, no deixa de ser secreta?

El bany és frec i molt agradable, l'aigua completament transparent, llàstima que no porti ulleres d'snorkel. Hi ha punts des d'on la gent es tira de la roca i alguns flotadors. Hi estic una bona estona a dins. A fora hi ha canviadors i bar, l'entorn és tant agradable com el bany a la cova.

Sortint de la cova tornem a Paje a dinar, a un restaurant de la platja. En aquesta platja de sorra blanca i fina, que sembla farina, sempre hi fa vent i hi ha escoles de kite surf, se'n veuen molts. Tampoc és estrany veure massais passejant per la platja i ramats de vaques.

A la tarda faig un bany a la piscina i contracto un massatge. La relaxació abans d'anar a sopar i acomiadar-me definitivament de la platja, de Paje i de Zanzíbar és total.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada