dissabte, 7 de desembre del 2019

Island Hopping a El Nido

Després d'esmorzar anem cap a la platja per embarcar i passar el dia a platges paradisíaques i fent snorkel. A la barca, tradicional, no s'hi pot arribar caminant i ens porten amb kayaks.


Una estona de navegació per aigües de color turquesa transparents entre illes i arribem a Intalula Beach, una platja de sorra blanca amb palmeres i roques, des de la que es pot accedir a una altra cala on estem sols ...


Comencen a arribar vaixells ... és hora de marxar! La següent parada és Shimizu Beach, una platja entre altes roques i vegetació al costat d'un canal. Estem una estona fent fotos, banyant-nos i prenent el sol.


Fem snorkel abans d'anar cap a la Llacuna Secreta, en un punt on no es veuen gaires peixos i hi ha molt coral mort, hi estem poca estona ... A la llacuna secreta s'hi accedeix per un petit forat a la roca que hi ha a la platja, per dins és impressionant! Una llacuna envoltada per roques altíssimes!!! Llàstima que hi ha molta gent, fins hi tot hem de fer cua per entrar ... em sembla que el nom de secreta no li queda gaire bé ...


A la mateixa platja ens preparen el dinar, han baixat fins i tot una taula que han portat nedant des del vaixell, que no pot arribar a la platja perquè hi ha molts corals i embarrancaria. Un dinar magnífic amb peix i pollastre a la brasa, gambes, musclos, amanides i fruita boníssima!


Després de dinar tornem a fer snorkel, ara a prop de Shimizu Beach, aquí està molt millor, veiem corals i molts peixos de colors, entre ells tres espècies diferents de peix pallasso.


Finalment anem a la Big Lagoon, per arribar-hi des del vaixell i poder recórrer-la ens calen caiacs, agafem els del vaixell i en lloguem tres més per tenir-ne un cada dos. Primer anem per mar obert fins un passadís amb poca profunditat que desemboca en una llacuna marítima enorme, m'encanta!


Tornem al vaixell i cap a El Nido, ha estat una excursió molt xula però estic rebentada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada