divendres, 13 de desembre del 2019

Operació tornada

Després d'un relaxant matí a la piscina i un dinar ràpid agafem una van cap a l'aeroport de Puerto Princesa on ens espera el primer dels tres vols de tornada a casa, de moment fins a Manila.


Sembla que tot va a l'hora però l'avió acaba enlairant-se una hora tard ... Veiem la posta de sol des de l'avió.


Sort que l'escala a Manila era de cinc hores, encara ens en queden quatre ... Tenim temps de sopar, acomiadar els companys que segueixen deu dies més de viatge per Filipines i passejar una estona abans d'embarcar en el segon vol, aquest cap a Dubai.



Després de dormir 7 hores quasi seguides amb un son profund, m'he despertat perquè portaven l'esmorzar, arribem a l'aeroport de Dubai. Tres hores i mitja d'escala i darrer vol, cap a Barcelona.



I, després d'aterrar a Barcelona, encara falta una hora per arribar a casa ... total 30 hores de viatge!

2 comentaris:

  1. Hola Berta!
    Som unes mestres d’una escola de Porqueres. A través d’una alumna, vam conèixer el diari de viatge i la veritat que ens sembla interessantíssim tots els indrets que comparteixes, tant l’explicació com les imatges. Gràcies a aquest bloc l’alumnat ha pogut conèixer particularitats d’alguns països, s’han orientat millor i han fet lectura a partir de la teva experiència.
    Et felicitem !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per seguir-me. En principi el blog només estava pensat per tal que la família i amics poguessin anar seguint les meves aventures ... però m'encanta que també pugui ser una eina didàctica!
      Gràcies!

      Elimina