dissabte, 25 de juliol del 2020

Segona escapada de l'estiu

De nou a la T1 de l'aeroport de Barcelona ... sembla que podrem volar, la veritat és que aquesta última setmana no ho veia gens clar, els últims rebrots de covid-19 em feien témer que hi hagués de nou restriccions de mobilitat o tancament de fronteres, molt serà que em quedi confinada fora de casa!


La terminal segueix tan buida com fa dues setmanes, a les pantalles hi ha anunciats els vols de les properes dotze hores i n'hi ha poquíssims!!!


Se'm fa estrany veure l'aeroport tan buit, i em fa pena, és una situació tan rara ... el que té de bo és que el control de seguretat es passa molt ràpid i la porta d'embarcament no queda lluny ...


L'avió és petit, només amb dos parells de seients per fila, i el vol molt tranquil, veiem la posta de sol mentre intentem atrapar-lo volant cap a l'oest ...


L'aeroport de Lisboa queda al mig de la ciutat, l'avió va perdent altura per aterrar però no veiem les torres de control ni les pistes d'aterratge fins que quasi bé som a baix ... per uns moments he pensat que acabaríem dalt d'un terrat o al mig de l'autopista ... Per anar al centre de la ciutat agafem el metro, les parades són grans, amples i amb sostres molt alts, amb raó per arribar a l'andana hem baixat tres trams d'escales!

Demà llogarem cotxe per acabar d'arribar a la nostra destinació 😉.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada