dilluns, 5 d’agost del 2019

Brasov

Si ahir vam entrar a Transilvània per Sinaia, avui un altre tren, que travessa boscos d'avets fins a Brasov, ens hi endinsa.

Arribant al centre de Brasov

Amb les seves teulades d'estil gòtic, torres vigies i portes medievals, façanes de colors i un enorme cartell de lletres blanques dalt de la muntanya Tampa, per si no recordes on ets, Brasov t'atrapa ràpidament.
Dediquem el que ens queda de matí per passejar pels carrerons que envolten l'animada Piata Sfatului i buscar un lloc on dinar.

Piata Sfatului

Després de dinar agafem el telefèric per pujar a Tampa i anar al mirador que es troba al costat del cartell. Les vistes són fantàstiques, sobretot la plaça principal, em podria quedar hores davant aquest paisatge.

Vistes des de Tampa

Fem la baixada a peu, el camí és bo però està molt humit i rellisca una mica ...
Ens afegim a un free walking tour que ens porta a descobrir racons i històries de la ciutat: l'escut, la Piata Sfatului, l'església negra, el carrer més estret d'Europa, la porta d'entrada a la ciutat medieval, el barri romanès amb una antiga església ... un itinerari interessant, llàstima que com que el tour és en anglès puc entendre el sentit general però em perdo en els detalls ...

Carrer estret amb el cartell al fons

Després tornem cap al centre, està molt animat i es respira un ambient molt agradable. Sopem i cap a descansar, demà més! 😄

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada