dissabte, 10 d’agost del 2019

Sibiu, Rasinari i museu Astra

Sibiu, només entrar amb el tren ja es veu diferent, més ciutat, amb edificis més alts ... anem cap al centre on tenim el hostel i es confirma la primera impressió ...

Teulades amb finestres en forma d'ull típiques
És una ciutat molt animada, avui hi ha festival concurs de dansa, mostra gastronòmica i concert de rock d'un grup de Romania. Passegem una mica i sopem a les parades de la mostra 😄

Mostra gastronòmica
Al matí Sibiu està desert, ni tan sols els bars estan oberts, sembla que només té vida un súper solitari ... deu estar tothom de ressaca! Lloguem bicicletes per a les visites d'avui.

A punt per pedalar
13 km per carril bici ens porten a Rasinari. El camí sembla planer però tota l'estona puja amb un pendent molt suau ... Arribem al poble, és petit però encantador, amb cases pintades de colors i portes de fusta molt treballades amb motius geomètrics, una església petita amb murals a les parets exteriors i ponts guarnits amb geranis que van travessant el rierol que creua el poble.

Vista de Rasinari
Després desfem part del camí, com es nota que ara baixa!, fins al museu Astra, un museu a l'aire lliure amb construccions tradicionals que inclouen cases, molins, esglésies ... L'entorn amb boscos i llacs és idíl·lic, una combinació perfecte per passar un dia passejant per la natura i la història de Romania.

Museu Astra
Tornem a Sibiu a sopar i a dormir aviat, que demà toca matinar!

3 comentaris:

  1. Quina sort que hagueu coincidit amb la mostra gastronòmica i el festival, no? molt maques les fotos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! Aquestes sorpreses sempre donen un punt extra al viatge!

      Elimina
  2. Formatge i nabius, punt extra a l'excursió!!! 😉

    ResponElimina