dimecres, 7 d’agost del 2019

Caminada a Postavaru

Avui toca muntanya. Ens hem decidit per una ruta que comença a Brasov, puja fins a la cabana Postavaru i després baixa fins a l'estació d'esquí Poiana Brasov.

Inici del camí
La primera part són poc més de 900 metres de desnivell positiu en 11 km. El camí comença als peus de la muntanya Tampa i puja amb un desnivell considerable pel mig d'un bosc d'avets que ja coneixem, és molt agradable. Quan arribem a dalt anem carenant un bon tros i les pujades són més suaus.


Tot el camí transcorre per boscos d'avets i faigs, enormes, molt alts, en algunes zones menys espessos deixen entrar llum i permeten un ric sotabosc, en d'altres són més espessos i la vegetació de sota és escassa o inexistent.


Avui fa molt sol i la calor seria insuportable si no fos per l'ombra que ens proporcionen aquests arbres de dimensions exagerades. L'últim tram travessa per les pistes d'esquí, així que ens quedem sense ombra i, a sobre, el desnivell torna a ser considerable!

Cabana Postavaru
Hem tardat unes quatre hores i quart a completar la pujada. A la cabana hi ha bar, aprofitem per refrescar-nos i recuperar forces dinant de pícnic. Les vistes són molt xules!

Vistes des de Postavaru
La baixada la fem per les pistes d'esquí, són diversos trams de baixada, dues d'elles molt pronunciades, la primera sense pedres es baixa força bé, la segona és més complicada ... ara ja puc dir que he baixat una pista negra a Romania, i això que no esquio!

Baixant per una pista negra
Arribem a Poiana Brasov en una hora i mitja, han estat uns 640 metres de desnivell negatiu en uns 6 km. Agafem un bus per tornar a Brasov, ens queda mitja tarda per descansar i fer una última visita de comiat a la ciutat.



2 comentaris:

  1. Veig que l'entrenament a servit, jo també estic en forma, jeje
    Passo molt be!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! I tant que ha servit! En alguns trams m'ha costat però no em noto les cames gaire cansades ...

      Elimina