divendres, 20 de setembre del 2019

El Valle de la Concepción

Arribem molt aviat a Tarija, després de decidir quin bus agafarem demà i anar a l'allotjament passegem una mica pel poble. Té un centre colonial molt més petit que els de Sucre i Potosí, el Mercat Central és un edifici nou i modern però el tipus i distribució de les parades és el que hem anat veient, sobretot em crida l'atenció la zona on tenen pa, pastissos i pastissets variats que les dones cuinen a casa abans de portar-los al mercat.


Volem anar al Valle de la Concepción, un poble conegut pels seus vins i bodegues. Agafem un taxi compartit, abans d'arribar al poble ja veiem camps de vinyes.


Visitem la bodega "La Casa Vieja", una de les més famoses del poble, veiem les vinyes, la casa i fem una cata de vins i singani (alcohol pur!).


Passegem pel poble, hi ha molts murals pintats a les parets fent referència a la cultura vinícola de la zona, sembla que hagin fet una mostra o concurs ...


Dinem i fem una petita volta fora del poble, té poc interès ... Agafem una furgoneta per tornar cap a Tarija, estem tant cansades que ens adormim i, enlloc de deixar-nos al centre, ens deixa al Mercado Campesino, a poc més de 2 km del centre. Hi anem tot passejant. Per acabar el dia fem una petita volta pel centre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada