dilluns, 2 de setembre del 2019

Santiago de Xile, primeres impressions

La primera part del viatge la comparteixo amb l’Anna i la Lourdes, després de 14 hores de vol hem arribat a Santiago de Xile i després anirem cap al nord. Capital de Xile, fundada fa poc menys de 500 anys, Santiago és una ciutat poc matinera però molt animada, amb molta vida al carrer.


Avui per començar el contacte amb la ciutat hem visitat el centre, començant per la Plaza de Armas on hi ha la catedral, l'ajuntament i el museu d'història.


Hem seguit cap al Mercado Central (o mercat del peix), la Pérgola Santa Margarita (o mercat de les flors) i el Mercado de Abastos, on més tard hem provat la Chorrillana.


La estación Mapocho, antiga estació de tren avui reconvertida en centre cultural, ens ha traslladat a Barcelona ... recorda molt l'estació de França!


Després passejada fins el Palacio de la Moneda (que no hem pogut veure perquè s'ha de concertar la visita) i el seu centre cultural, i la Universidad de Chile a la qual hem accedit per un passatge subterrani molt colorit que acaba en un carrer amb molts quioscs i llibreries ...


I per avui ja n'hi ha prou ... primer dia tranquil per acostumar-nos a l'horari ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada