dilluns, 21 d’octubre del 2019

Monumento Natural Los Pingüinos

Per avui hem contractat un tour per anar a les illes Magdalena i Marta. Toca matinar, ens han dit que hem de ser a dos quarts de set a l'agència ... però no calia, estem esperant fins passades les set. Amb bus ens porten fins l'embarcador on pugem a la barca que ens aproparà a les dues illes.


Fa bon temps i el mar està calmat, la navegació d'aproximadament una hora fins l'illa Magdalena és molt tranquil·la.


Arribem a l'illa Magdalena, on hi ha el Monumento Natural Los Pingüinos. En aquesta illa hi nien pingüins de Magallanes i, a partir de principis d'octubre es poden veure ... ja des del vaixell n'hem vist alguns al costat de l'aigua ...


Baixem del vaixell, tenim una hora per seguir un camí circular que permet visitar una petita part de l'illa passant per un far.


Hi ha molts pingüins, al terra es poden veure els forats on tenen els nius. En veiem dins i davant del niu, caminant, barallant-se i, fins i tot, copulant ... 


També hi ha molts gavians i algunes parelles de caiquens.


Acabat el recorregut tornem al vaixell, toca acomiadar-se dels pingüins ...


Ara ens dirigim a Illa Marta on hi ha una colònia de lleons marins, aquí no podem baixar, per veure'ls pugem i seiem dalt del vaixell.


Es veuen lluny però bé, n'hi ha molts!


A la tornada passem per un canal i el vaixell es mou bastant més ... de tota manera ha estat una travessa molt tranquil·la i una excursió fantàstica!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada