dijous, 3 d’octubre del 2019

Sortida de sol, cràter Rano Raraku i sessió fotogràfica

Avui em llevo aviat, molt aviat, massa aviat ... volem anar a veure la sortida del sol des de Tongariki, sortim a les 6 del matí, tardem mitja hora a arribar-hi i ... el parc no obre fins les 7!!!


Entrem i ens situem davant els 15 moais. Hi ha núvols baixos que impedeixen veure sortir el sol darrere el mar però al cap de poca estona surt per sobre els núvols i ens regala unes imatges impressionants!!!


Ombra dels moais
Ahir no vam poder anar al cràter del volcà Rano Raraku perquè la nit anterior havia plogut molt i estava tancat. Aprofitem que som molt a prop per anar-hi avui ... estarà obert? Si! Avui si! Pugem al cràter, al centre hi ha aiguamolls i tot al voltant una mena de gespa i alguns arbres ... no es veu gaire real, més aviat sembla un decorat, és xulíssim!


Les vistes cap a la vall cap a l'altre costat també són espectaculars!


Tornem a Hanga Roa i deixem el cotxe. Avui he decidit fer un dia tranquil i planificar la sortida de demà ... no sé com ho faig però se me'n van les hores ... i això que avui el dia n'ha tingut moltes! Una de les coses que em feia gràcia poder fer aquí és una sessió fotogràfica amb vestits tradicionals Rapa Nui ... decideixo fer-ho avui! És molt divertit, mai havia fet tanta pose!


Després dino i dedico la tarda a passejar i anar de compres ... dia de relax!

Pintures de la sessió fotogràfica

2 comentaris:

  1. Quins paisatges tan espectaculars.
    Des de casa viatgem amb tu.
    Petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són impressionants! Rapa Nui m'ha enamorat!
      Petons!!!

      Elimina